Dissabte 29

 10h Muntatge:
Iniciem el muntatge del xiringo. Preparar barres, escenari, ambientació... entre tots serà més ràpid i fàcil, colze a colze!


 12h. Sortida del Cercavila de la Colla Bastonera d'El PratActuació de la Colla Bastonera d'El Prat i inici del seu cercavila.

 Lloc:Plaça de la Vila


 12h Vermut popular
 
Per començar bé el dia i anar fent boca de cara al dinar... Amb actuacions músicals i animació per la mainada. No hi ha millor cosa que un bon vermut!

Lloc: Font del Gall

Aquesta activitat està organitzada pel CDR del Prat


 13h. Actuació de la Colla Bastonera d'El Prat

Nova actuació per amenitzar el vermut popular de la Colla Bastonera d'El Prat desprès del seu cercavila.

 Lloc: Font del Gall


 14h Dinar de Festa Major
Menú: Paella, amanida, postres.
Preu: 10€

Lloc: Font del Gall
Aquesta activitat està organitzada per el CDR del Prat.

   
 17h Actuació dels Picacrestes a la Plaça de la Vila

 Els Picacrestes, la colla dansaire del Prat, farà una actuació a la Plaça de la Vila.

L'actuació contarà amb els balls habituals de la colla, i com toca per festa major també hi ballaran el Ball del Tortell.

Lloc: Plaça de la Vila
23h Nit de concerts:
Al xiringo de les Festes Populars i Alternatives (Skateparc, c/Penedés). 


Atajo Aquesta banda vinguda de Barcelona obrirà el concert de Festes amb el seu rock urbà per començar a calentar el ambient.

Flux Sons mestissos i fusió vinguda des de l'Hospilalet, acompanyada de lletres amb missatge i compromesses, per exercitar el cos i la ment mentres ballem.


Brutus Daugthers Una banda de Celtic-punk procedent de Madrid, què acompanya els ja clàsics; baix, gitarra i bateria, amb d'altres instruments com la gaita asturiana o el violí. Quant als temes, algunes de les lletres reflecteixen el valor de l'amistat embolicat en una "cultura de taverna", mentre que uns altres contenen un clar missatge polític-social, denunciant el maltractament al que els més desfavorits es veuen sotmesos a causa de l'abús d'autoritat.

El rescat de les llengües en perill d'extinció és una de les seves preocupacions, per això la necessitat de preservar-les, juntament amb una visió social del que està a la seva al voltant, condiciona en gran parteix la temàtica de les seves cançons, on el castellà conviu amb altres llengues i dialectes com a vehicle d'expressió.
A més, musicalment, existeix una clara influència irlandesa, tenint a bandes com The Dubliners, The Clancy Brothers o The Chieftains com un exemple a seguir i com a conseqüència d'això, és senzill trobar en el seu repertori melodies en forma de gigues, reels, hornpipes i també cançons de mariners.

Impresentables Banda pratenca nascuda de les cendres dels veterans Zermeño. Aquests rockers pota blava ens deixaran escoltar diversos temes ja coneguts de Zermeño, i els seus sons amb influència del rock de finals dels 70's i el heavy dels 80 i alguna que altre versió de grups com Estremoduro, o Barón Rojo entre altres.
PD Juaska Seelector i La teva iaia és Dj.