-

12h Vermut popular
 
Per començar bé el dia i anar fent boca de cara al dinar... Amb actuacions músicals i animació per la mainada. No hi ha millor cosa que un bon vermut!
Lloc: Font del Gall

Aquesta activitat està organitzada per la Riuada.

13h. Actuació de la Colla Bastonera d'El Prat

 Actuació de la nova Colla Bastonera d'El Prat.
 Aquesta activitat està organitzada per la Riuada.
 Lloc: Font del Gall

14h Dinar de Festa Major
Menú: Paella, amanida, postres.
Preu: 8€

Lloc: Font del Gall
Aquesta activitat està organitzada per la Riuada.

   
17h Actuació dels Picacrestes a la Plaça de la Vila
Els Picacrestes, la colla dansaire del Prat, farà una actuació a la Plaça de la Vila.

L'actuació contarà amb els balls habituals de la colla, i com toca per festa major també hi ballaran el Ball del Tortell, recuperat ara fa tres anys.

Lloc: Plaça de la Vila22h Nit de concerts:
Al xiringo de les Festes Populars i Alternatives (Skateparc, c/Penedés). 

Mandragora Aquest grup arriba des de Sant Cugat, amb més de 3 anys d'experiència a les esquenes i diversos temes propis. Una banda ben jove que venen amb moltes ganes de fer-vos ballar i sobretot de passar una bona estona. Amb els millors ritmes de Reggae Roots no ens deixaran quietes ni un segon!
 

Alea Fellas És una crew pratenca que ja no li cal presentació. Aquests nois ens deixaran escoltar diversos temes ja coneguts i d'altres noves sorpreses que porten entre mans. Sens dubte un dels exponents de Hip Hop local del moment.
 

Subversa Banda formada per artistes provinents d'altres grups. Combinant ritmes agresius del rock amb les lletres i el gènere distintiu del rap no us deixaran indiferents, i menys amb els temes de les seves lletres. Un grup que ja porta més d'un any rodant pels escenaris però amb molta experiència per la comarca també!

The Cabrians  Banda formada l'any 2001 a Mataró i què combina l'Ska clàssic amb el reggae i el jazz. Esta formada per diversos artistes provinets de formacions com  Dr. Calypso, Guaita'ls, Skatalà o Soweto, o The Pepper Pots. 

PD Sonidero Fritanga. Patxanga Rekremada des del Prat per tancar la nit i ompli la zona de concerts de patxangeig combatiu. Qui deia que la patxanga i la reivindicació no eren compatibles?