-

10h Muntatge:
Iniciem el muntatge del xiringo. Preparar barres, escenari, ambientació... entre tots serà més ràpid i fàcil, colze a colze!

21.30h Cercatasques Antifeixista
Sortida: Plaça de la Vila
Farem un bon tomb pel poble, acompanyats d'una bona xaranga que ens animarà el camí. Ho farem canviant els carrers que tenen nomenclatura franquista i que encara no estan canviats, ni l'ajuntament te intenció de canviar.

Organitza: La campanya "Esborrem el Feixisme, dignifiquem els carrers"

00.30h Divendres les dones prenen l'escenari
En un context molt masculinitzat s'intenta donar l'oportunitat de visibilitzar-se a grups integrats per dones, d'aquesta manera trencant amb la rutina que masses cops normalitzem.


- Koru (Reggae&Rumba, El Prat)
Koru és un grup de noies del Prat. Obriran la nit a ritmes de reggae i rumba, amb les seves covers podrem ballar durant una estona i disfrutar molt!

- Chroma (Harcore/Punk, Bcn)
Chroma és un grup de tres noies que està rebentant l'escena HardcorePunk de Barcelona. Aquestes noies no us deixaran indiferents, i com elles diuen:"Queremos que sea directa. Nuestras letras son muy importantes, pero la mayor parte la música explora las palabras que no pueden expresarse: estamos enojadxs, no somos felices, la vida es violenta, la sociedad es una mierda. No queremos que nuestra música suene bien, nosotrxs queremos que sea incómoda. Somos monstruxs! (...)No queremos que nuestras letras sean las mismas consignas como siempre. Preferimos sugerir nuevos conceptos. En el fondo de todo esto, las cuestiones de género, el feminismo, la comunicación, la fe, la religión y el capitalismo son la esencia de lo que cantamos."

- Dj Momo 
Arriba des de la Vila de Gràcia per deixar clar que l'escena feminista està ben present a les festes del territori. Amb els seus temazos feministes ens farà ballar fins ben entrada la nit!!