dimecres, 10 d’agost del 2011

Que no ens retallin els somnis!

Enguany les Festes Populars giraran al voltant de les retallades socials que els respectius governs estan aplicant i que estan afectat de manera directa els drets bàsics de les classes populars. Educació, sanitat, cultura, drets laborals, subsidis i ajudes, la crisi econòmica està sent l'excusa perquè els governs apliquin les mesures neoliberals que el FMI, Banc Mundial i organismes internacionals els dicten.



La "democràcia" en la que vivim ha resultat ser un circ on qui paga mana, i qui calla cobra. Es criminalitza als que alcen la veu per a demanar una societat més justa, igualitària i lliure, mentre els mateixos que han embrutat el nom de democràcia (del grec, govern del poble) miren de donar-ne lliçons. La seva "democràcia" és en la realitat la dictadura del mercat.

Un any més des de les Festes Populars volem posar el nostre granet de sorra en la presa de consciència i construcció d'un nou model. Un model que miri i es desenvolupi en funció dels interessos del poble i no d'unes miniories enriquides. Això però, només serà possible si en organitzem i lluitem, ningú ho farà per nosaltres.

Davant l'actual situació la resposta, l'alternativa no és possible o impossible, és necessària! 

Lluitar, crear, poder popular!
Per un Prat viu i combatiu!
Amunt les Festes Populars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada