dimecres, 20 de setembre del 2017

9è Cercatasques antifeixista de Festa Major per reclamar un poble lliure de carrers franquistes

Per nevé any consecutiu la campanya "Esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers" tornarà a sortir al carrer en plena festa major per demanar a l'ajuntament que enretiri tots els carrers franquistes que resten al Prat. El 9è Cercatasques antifeixista sortirà a dos quarts de deu acompanyat per una xaranga, percusió i vents, que recorrerà els carrers del poble des de la plaça de la vila fins al Casal 'La Llavor'. El cercatasques iniciara el seu recorregut just en el moment en que acabi el pregó.

Durant el trajecte disporem de cinc consumicions en total. El preu de la tireta de tickets serà de 6 euros ja que s'inclourà el euro del got retornable. La compra dels tickets del cercatasques d'enguany serà anticipada. També hi haurà venda de tickets just a l'inici del cercatasques encara que, per facilitar la organització i per no arriscar-vos a quedar-vos sense, el tiquets són limitats. Ús demanem que dins el possible els adquiriu anticipadament, apropant-vos a partir de dimecres fins als bars Can Sun, El Deeses.

Gràcies per endavant per fer pinya i recolzar aquesta iniciativa, lúdica i reivindicativa per recordar un cop més al nostre ajuntament que tenir carrers dedicats "a caídos por la gloria de dios y por España" és simplement una vergonya es miri com es miri, i la seva negativa a enretirar-los definitivament un insult a la memòria de tots aquells pratencs i pratenques antifeixistes morts i represaliats.

Per un poble lliure de carrers franquistes!
Visca el Prat antifeixista!
Visca la Festa Major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada