dimecres, 18 de setembre del 2019

Un Concert amb Motorzombis, La Bandarra, la Clika Pika, i Monton Fiestao tancarà la vint-i-quatrena edició de les Festes


La nit de dissabte serà llarga però molt intensa, sense dubte. Enguany ens acompanyaran diverses bandes i artistes a les que us convidem a donar un cop d'ull i escoltar alguns dels seus treballs en aquest article



 La Clika Pika Aquesta banda vinguda de Barcelona obrirà el concert de Festes amb el seu hip-hop feminista i ritmès urbans per començar a escalfar l'ambient.


«Un día cualquiera conocimos el rap», expliquen en una de les seves cançons. Des d’aleshores, i de manera autodidacta, La Clika Pika ha forjat, al seu ritme i amb les seves rimes, una manera d’exercir el hip-hop que substitueix exhibicionisme per enpoderament. «Valemos más de lo que creemos». I ho canten juntes i alineades, sense buscar un protagonisme individual; en manada. «No somos buenas restando, así que mejor sumemos», proposen. Les dues primeres files estan ocupades per dones que taral·legen unes cançons acabades de gravar.






Monton Fiestao  Monton Fiestao, és la banda local escollida per a la present edició de les Festes, per animar el ambient amb les seves versions de temes clàssics que van des del Reggae, la Rumba, o el Rock.





Motorzombis sorgeixen en 2005 i en aquests més de 10 anys de trajectòria ja s'han convertit en un clàssic per a tots els amants del cinema de terror i el Rock n’ Roll. Pioners de l'Horror Punk i el Psychobilly als Països Catalans Combinen l'Horror Punk, el Rockabilly, el Psychobilly i el Hard Rock més "ochentero" donant lloc al que ells denominen Monster Rock and roll, un estil contundent i eclèctic replet de referències cinèfiles al cinema de terror que fan les delícies de tots els fans del gènere. Tot això en clau d'humor i amb un aire festiu.

    Els concerts de Motorzombis són tota una experiència amb la seva Rock n’ Roll contundent, el seu impactant estètica, els seus maquillatges i projeccions terrorífiques i un sorprenent i cuidat estil musical coronat per una tècnica impecable. Comencen amb una introducció misteriosa i a poc a poc van captivant al públic, fent-los partícips del xou i rememorant junts grans clàssics del cinema de terror mentre ballen a ritme d'un enèrgic Rock n’ Roll.


 






La Banddarra  Banda de la comarca, vinguda de Sant Climent de Llobregat amb els seus ritmés caribeys, ska i reaggae. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada