Qui som?

La Comissió de Festes Populars i Alternatives la formem un grup de persones, provinents majoritàriament del teixit associatiu local. Continuem la tasca iniciada fa 24 anys per les Festejades Alternatives, i convidem a tothom qui ho vulgui a sumar-se al projecte.


Perquè fem Festes Populars?

  • Perquè creiem que cal un altre model d'oci. Un model allunyat del consumisme imperant, que ajusti els seus preus a la butxaca dels pratencs i pratenques, i que busqui noves formules d'oci que no estiguin basades en pagar i beure.

  • Per la cultura popular catalana. Volem recuperar i seguir fent créixer aquelles tradicions que ens conformen com a pratencs i catalans. Des dels balls a la gastronomia, passant pels jocs populars. Tot recordant a cada passa que qui perd els orígens, perd la identitat.

  • Per les entitats i col·lectius locals. Buscant i potenciant la seva participació, fent-les agents actius de la vida social del poble, també durant les festes. Perquè venim i creiem en un teixit associatiu que fa moure i créixer el Prat.

  • Per fer d'altaveu de les reivindicacions socials. Festa sí, lluita també! I aquesta és la guia que seguim a les festes. Compaginem la festa i el passar-ho bé, amb el compromís i les reivindicacions populars.

Per un Prat viu i combatiu!
Amunt les Festes Populars!