dijous, 15 de setembre del 2016

Les alternatives celebrem la darrera assemblea oberta abans de Festes. Vine i participa!

El dia 21 de setembre a les set de la tarda, com tots els dimecres, celebrarem al Casal Okupat i Autogestionat 'La Llavor' la darrera assemblea de les alternatives abans de Festes.

Ara més que mai es necessita molta gent per a fer aquestes festes possibles! Per això, fem una crida a la participació de tots vosaltres a aquesta assemblea preparatòria, que com sempre estarà oberta a la participació de qui així ho desitgi.

Les Festes Populars i Alternatives, responen a un model de Festa Major autogestionat, amb funcionament assembleari, i amb una marcada vocació reivindicativa i de suport a diverses lluites socials.

Aspirem igualment a bastir un espai lliure d'actituds sexistes, homòfobes, racistes o discriminatòries cap a cap persona o col·lectiu. I en aquest sentit, en aquesta edició presentarem el protocol d'actuació contra les agressions sexistes què hem elaborat conjuntament amb les dones del col·lectiu Cicle Violeta.

Tota la gent de l'organització que hi treballem o fem de manera voluntària, sense anim de lucre, i per tant no percebem cap mena de retribució per la nostra feina. Els diners obtinguts de la barra els destinem majoritàriament a assumir les despeses que genera l'organització del mateix esdeveniment, i els possibles beneficis que puguem generar, els reinvertim en enfortir-nos com a projecte i per poder-ne assegurar la continuïtat davant les possibles adversitats que ens puguin sorgir, i assumir-ne la continuïtat i estar en condicions d'assumir possibles dèficits (per causes com pluges, etc.). Una part dels ingressos de les festes es destinen igualment a diferents moviments socials i col·lectius locals que col·laboren amb les festes.

AQUEST DIMECRES A LES 19H A LA LLAVOR!!!

Visca les festes alternatives i populars!
Visca la Festa Major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada