dimecres, 20 de setembre del 2017

Un Concert amb Iratxo, Malos tragos , Novus Ordo tancarà la vint-i-docena edició de les Festes


Dissabte tindrem Iratxo a El Prat presentant la seva gira "Rompiendo tablas"
Iratxo és un follet a la mitologia basca i també és el sobrenom de Juan Manuel Cifuentes, un músic sevillà establert en Lavapiés des del 98, i el de la seva banda.

Les influències d'aquesta formació queden reconegudes des del primer acord de cada tema (sonen a rock de l'escena estatal, a Reincidents, a Extremoduro, a Marea...) però ells no es decanten gens, els agrada la improvisació. Com diu Cifuentes "Hi ha moltes influències en les lletres però no fem mestissatge. En ocasions, partim de la rumba, però fem també ska o funky".



Els pratencs Malos Tragos tornen a l'actualitat amb “Back to the Past” el nou disc que el dia 29 de setembre sortirà a la venda tant en format físic com a digital. “Back to the Past” ha estat gravat en els Estudis Akrasonic d'Hospitalet, (BCN) en els mesos de març i abril. Produït per Malos Tragos i Mariano Toledà.

Per a la presentació d'aquest nou disc, la banda té confirmat tres concerts on ens sorprendran amb aquest nou disc de versions dels 80 convertides del pop al punk i hardcore.

El primer d'aquest tres concerts a El Prat aquest dissabte sobre l'escenari de les Festes Alternatives del SkatePark.



NOVUS ORDO és una banda de Rapcore valencià compost per 6 joves que combinen rap, metall i punk. La banda neix en 2013 a propòsit d'un descontentament social i cultural del moment, oferint un estil que trenca amb la monotonia imperant del panorama musical, a més d'un xou diferent i enèrgic.
En 2014 va sortir a la llum el primer senzill anomenat “Surination”, compost per dues cançons. A l'any següent, en el 2015, van engegar el que seria el seu primer CD anomenat “Marcats per la ràbia”.

Ara vénen a El Prat a presentar el seu segon CD, en el qual han volgut plasmar la seva evolució i maduresa musical, mostrant alguna cosa nou, tant en el so com en les lletres. Per a això, per primera vegada, han comptat amb l'ajuda del seu productor Ángel Vetlla, que dinamitza i poleix d'una manera professional els temes, a més de donar-li un sentit i una musicalitat molt important, al costat d'ell treballen els seus companys de LR Estudis, Antoni Laguna i Jordi Bonet, amb els quals han aconseguit treure un so molt més cru i propi, utilitzant la màgia del so analògic.

Han intentat aconseguir una mescla compacta de diversos estils, que van des del metall fins al rap, passant pel punk, el surf, funk, afro i hardcore, a més d'investigar noves melodies i estructures. Sense renunciar al seu so més dur, que recuperen de totes les seves influències.

I és clar, després d'expressar la seva “Ràbia”, sense renunciar a ella, és necessari donar una visió del que volen construir. Amb les lletres d'aquest nou CD, tracten de reflectir la realitat social que ens embolica, des d'un punt de vista crític però també esperançador. Tirant-se de cap a una piscina repleta de crítiques i opinions, s'han arriscat a dir el que pensen i ho retraten en temes com: els privilegis del patriarcat, la recuperació del que sempre ha estat nostre, la dualitat de la quotidianitat, el present en el qual vivim els joves, o la resistència dels pobles enfront del capitalisme, inclòs en el seu nou treball “Nuestro tiempo”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada