dimecres, 20 de setembre del 2017

Un migdia-tarda per fer el vermut i disfrutar de la cultura popular i tradicional


Pel migdia-tarda del dissabte 23 tenim VERMUT POPULAR acompanyats de cultura popular i tradicional amb la Colla Bastonera del Prat i la Colla Dansaire Picacrestes.

Us esperem a les 12 h a la plaça de la Vila per gaudir de l'actuació de la Colla Bastonera del Prat, des d'on iniciaran un passacarrers que acabarà a la Font del Gall. Lloc on a les 12 h començarem un vermut popular per començar el dia amb forces. A les 17 h podrem veure també el que ha esdevingut ja tot un clàssic de la programació de les Festes populars i alternatives, els balls de Picacrestes Colla Dansaire a la plaça de la Vila.

Per qüestions organitzatives la paella popular de Festa Major prevista dins del programa de les XXII Festes ha caigut. Perdoneu les molèsties, però darrere les festes no hi ha professionals, ni cap mena de percepció econòmica per la feina que fem ...i de vegades tenim algun que altre contratemps.

En el seu lloc us convidem a portar la vostra carmanyola, agafar lloc a una taula i menjar plegats, tot recuperat el carrer com un espai veïnal de socialització i relacions humanes.

Res no podran contra un poble alegre, viu i combatiu!
 

Visca la festa major del Prat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada