dimecres, 13 de juny del 2018

Des de l'autogestió fem Festa Major! 2a assemblea oberta de les alternativesT’identifiques amb un projecte de Festa Major reivindicatiu, autogestionat, sense subvencions i assembleari?

Des de la Comissió de Festes Populars del Prat, desprès de la primera assemblea oberta que varem convocar el mes passat, aquest juny tornem  a convocar una Assemblea Oberta i tornem a fer una crida a la vostra participació.

La comissió organitzadora preténem que aquesta segona assemblea serveixi per acabar de definir el projecte, la programació i les activitats d'enguany, definir l'eix reivindicatiu, així com obrir-nos a la incorporació de nous col·lectius a la comissió de Festes, i proposar grups de música pel concert de la nit de dissabte.

Si sou d'El Prat? Teniu un grup? I us identifiqueu amb les Festes Populars i Alternatives del Prat? Dons si és aixi. Debatrem entre altres qüestions, les propostes de bandes locals per aquesta edició de les Festes. Esteu convidats a acudir i presentar-nos la vostre proposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada