diumenge, 23 de setembre del 2018

Un Concert amb Brutus Dahugters, Flux, Atajo, i Impostores tancarà la vint-i-tretzena edició de les Festes

La nit de dissabte serà llarga però molt intensa, sense dubte. Enguany ens acompanyaran diverses bandes i artistes a les que us convidem a donar un cop d'ull i escoltar alguns dels seus treballs en aquest article



Flux Sons mestissos i fusió vinguda des de l'Hospilalet per encetar els concerts de la nít de dissabte. Fussió músical acompanyada de lletres amb missatge, per exercitar el cos i la ment mentres ballem.



Atajo Aquesta banda  vinguda des del barri del Carmel de Barcelona, van neixer l'any 2009 i duen dos treballs editats a l'esquena. Sons de rock urbà, i en contundent directe sobre l'escenari de l'Skatepark.




Brutus' Daugthers Una banda de Celtic-punk procedent de Madrid, què acompanya els ja clàsics; baix, gitarra i bateria, amb d'altres instruments com la gaita asturiana o el violí. Quant als temes, algunes de les lletres reflecteixen el valor de l'amistat embolicat en una "cultura de taverna", mentre que uns altres contenen un clar missatge polític-social, denunciant el maltractament al que els més desfavorits es veuen sotmesos a causa de l'abús d'autoritat.

El rescat de les llengües en perill d'extinció és una de les seves preocupacions, per això la necessitat de preservar-les, juntament amb una visió social del que està a la seva al voltant, condiciona en gran parteix la temàtica de les seves cançons, on el castellà conviu amb altres llengues i dialectes com a vehicle d'expressió.

A més, musicalment, existeix una clara influència irlandesa, tenint a bandes com The Dubliners, The Clancy Brothers o The Chieftains com un exemple a seguir i com a conseqüència d'això, és senzill trobar en el seu repertori melodies en forma de gigues, reels, hornpipes i també cançons de mariners.

 



Impostores Banda pratenca nascuda de les cendres dels veterans Zermeño. Aquests rockers pota blava ens deixaran escoltar diversos temes ja coneguts de Zermeño, i els seus sons amb influències del rock de finals dels 70's i el heavy dels 80, i alguna que altre versió de grups com Extremoduro, o Barón Rojo entre altres.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada