diumenge, 23 de setembre del 2018

La Paella popular de festa Major. Cultura popular, gastrònomia i reivindicació


Enguany un nou col·lectiu, el CDR El Prat agafa el relleu que va deixar vacant el desaparegut diari La Riuada com a entitat organitzadora de la Paella popular de les Festes Populars i Alternatives del Prat que començarà a les 12 del migdia amb un vermut a la Font del Gall.

Al costat de la gastrònomia, la música, i les reivindicacions socials, al nostre programa de les Festes Populars i Alternatives també fem lloc per la cultura popular de la ma de Picacrestes Colla Dansaire i Colla Bastonera del Prat, just abans i desprès de la paella popular de dissabte.

A les 12h comencem amb la cercavila bastonera a la plaça de la Vila, i a les 13h aproximadament nova actuació batonera a la font del Gall per amenitzar el vermut previ a la paella popular. I a les 17h podem fer baixar el menjar amb el ball de Picacrestes de nou a la plaça de la Vila.

Si voleu tiquets anticipats de la Paella? Teniu fins dijous a la vuit de la tarda a la Copisteria Alonso de la cerretera la Marina.

Cap a les 14h esta previst començar amb la paella popular, acompanyada d'amenida, pa aigua i vi, al preu de 10 euros anticipada i 12 el mateix dia.

El tiquets elspodreu comprar fins dimecres a la copisteria Alonso de la Carretera la Marina, o al Casal 'La Llavor' del carrer Penedés.


Seguim teixint aliances rebels al Prat.
Visca la Festa Major i la bona teca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada